BørneIntra v2.19

Velkommen til Rødvig Børnecenter

Billede

Rødvig Børnecenter er en kommunal institution med børn fra 0 år til skolestart. Vi ligger lige midt i Rødvigs hjerte og har tæt til strand, havn, skov og meget andet natur.

Børnecenteret er opdelt i 9 stuer, hvor vi pt. har taget de 7 stuer i brug. Stuerne er fordelt med 3 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper. Vi er en stor institution, med mange børn, derfor arbejder vi gerne i mindre grupper - gerne på tværs.
Vi prøver at tilgodese børnegruppen bedst muligt, hvilket gør at vi ind imellem arbejder med Stor-børns-grupper både i vuggestue og børnehave, talegrupper, osv.

Vi udvidder vores åbningstid, på lige fod, med de øvrige institutioner i det nye år. Bestyrelse og personale har valgt, at vi åbner tidligere, grundet afstande til forældrens arbejdspladser - så pr. 1. januar 2016, åbner Rødvig børnecenter dagligt kl. 6.00.

I er altid velkomne til at besøge os, inden I skriver jeres barn op til en plads i Rødvig børnecenter. Ring til os, så finder vi en dag og et tidspunkt sammen.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Skoleindskrivning

  Kære forældre til børn der fylder 6 år i 2019.

  Indskrivningen til skole for de børn der fylder 6 år i 2019 starter nu, og du skal på kommunens hjemmeside – stevns.dk tilmelde dit barn i skole med dit nem-id.

  Alle børn skal indskrives i systemet nu, og så vil I som forældre i samarbejde med børnehaven, aftale hvornår jeres barn skal ”rulles ind” i skolen.

   

  Er du i tvivl, eller har problemer med indskrivningen, er du meget velkommen til at kontakte Store Heddinge skoles kontor på telefon 56 57 54 90. 

  06-12-2018