BørneIntra v2.16

Tryggevælde Øst

En del af Børneområde Hårlev

I Tryggevælde Øst er børnene fra 4,5 - 6 år.

Vi vil gerne kendes på at vi er projektorienteret  i kortere eller længere perioder og at vi er optaget af læringsmiljøers betydning for udvikling og fordybelse. Vi etablerede derfor nye læringsmiljøer på vores pædagogiske dag den 19. september 2015.

Vi har et tæt samarbejde husene i mellem og både børn og personale kender hinanden godt.

Vi har desuden tilvalgt økologisk madordning for alle børn i begge huse.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære alle forældre,

   

  Idag har vi haft åben oppe hos raketterne, så der har været en masse dejlig fordybende inde leg.

  Vi har holdt fødselsdag for Zohal der fylder 5 år, Zohal delte is og flødeboller ud og der blev sørme flødeboller til hele huset - mums tak for guf Zohal.

  Vi er så småt gået igang med de daglige rutiner i huset igen efter ferien. Dvs samling kl. 9 på stuerne og fordybelse. Idag har Astronauterne snakket om bogstavet B og raketterne har arbejdet med at holde rigtigt på en blyant og holde sig inde for stregerne.

  Vi fik sørme også besøg af vores tidligere studerende Lise-Lotte så det var en skøn dag!

  Sus har lovet en "neglelaksdag" og i den forbindelse skal jeg indhente tilladelse fra jer forældre pga kemikalier, jeg laver derfor en kryds liste hvor i meget gerne må sætte kryds ud for jeres barn om de må få neglelak på - det bliver en dag i løbet af ugen.... ps: jeg ved det ikke kun er pigerne der ønsker det, så sæt også gerne kryds ved jeres drenge.

  Dejligt at være tilbage igen med jeres skønne unger!

  Hilsen Sommer, Gitte, Ole, Maria og Sus

   

  15-08-2017