BørneIntra v2.15

Tryggevælde Øst

En del af Børneområde Hårlev

I Tryggevælde Øst er børnene fra 4,5 - 6 år.

Vi vil gerne kendes på at vi er projektorienteret  i kortere eller længere perioder og at vi er optaget af læringsmiljøers betydning for udvikling og fordybelse. Vi etablerede derfor nye læringsmiljøer på vores pædagogiske dag den 19. september 2015.

Vi har et tæt samarbejde husene i mellem og både børn og personale kender hinanden godt.

Vi har desuden tilvalgt økologisk madordning for alle børn i begge huse.

Opslagstavle...

 •  

  Kære alle forældre I øst,

   

  Først velkommen til alle I nye børn og familier fra bulderbo der er startet 1. April. Vi glæder os meget til at lære jer alle at kende. Men også velkommen til alle de tidligere minier der nu er kommet rigtigt i "før-skole-gruppe.

  Her i øst har vi pt. 2 grupper - Astronauterne og raketterne. Astronauterne holder til nedeunder og har derfor også garderobe nede. Hos astronauterne går 16 dejlige børn og der er tilknyttet 3 voksne. Raketterne holder til på 1. Sal og har derfor også garderobe på 1. Sal. Hos raketterne går 15 skønne børn og der er tilknyttet 3 faste voksne. 

  Vi skal til at lære en hel masse, men først skal vi lige lære hinanden at kende og så kommer der en påskeferie og så skal vi lige lande igen... men vi vil informere meget mere løbende her på intra om hvad der sker i huset.. hvis I har nogen spørgsmål er I altid velkomne til at hive fat i en af os og der er altid kaffe på kanden i køkkenet. 

  Mange Hilsner 

  Trille, Maria, Ole, Lise-Lotte, Susanne Rongsted, Gitte, Susanne Sommer og Sus! 

  06-04-2017
 •  

  Kære alle forældre med børn i Tryggevælde Øst

   

  Jeg vil også gerne sige tak for den store opbakning, som blev tilkendegivet ved Mies afskedsreception.

   

  Mies stilling er forlængst slået op og der har været rundvisning for interesserede ansøgere både i torsdags og idag mandag.

  Vi håber, at vi kan besætte stillingen fra 1. april. Indtil da, er jeg både pædagogisk leder og områdeleder i børneområde Hårlev.

   

  Som udgangspunkt vil jeg være tilstede i Øst mandage, torsdage og fredage.

   

  Hvis I har spørgemål aller andet, er I meget velkomne til at skrive eller ringe på hellenil@stevns.dk / 29 39 04 99.

   

   

  23-01-2017