BørneIntra v2.19.1

Hotherdalen

En del af Børneområde Hårlev

I Hotherdalen bliver børn indskrevet fra 2 år og 10 mdr. - 6 år.

Hotherdalen er en klassisk børnehave i en velindrettet bygning og med en dejlig stor legeplads.

Siden Coronakrisen brød ud, har vi været udendørs stortset hele dagen. Vi har etableret legemiljøer, hvor vi har `mudderkøkkener`, et aktivt bålsted, pilehytter og kroge, hvor børnene kan lege sammen i mindre grupper. Vi har også cykler, som børnene kan øve sig på.

Vi vil gerne kendes på, at vi er projektorienteret  i kortere eller længere perioder og at vi er optaget af inkluderende læringsmiljøers betydning for børns udvikling og fordybelse.

Vi startede derfor med, at etablere nye læringsmiljøer på vores pædagogiske dag den 19. september 2015. Dette har udviklet sig løbende og frem til idag 2020, hvor er der sket meget. 

 

Vi har et tæt samarbejde med Bulderbo og både børn og personale kender hinanden godt.

Vi har desuden tilvalgt frokostordning med certificering i det økologiske Sølvspisemærke (60-90% økologi). Desuden er vi optaget af den grønne omstilling, hvor vi reducere madspild og har to-tre kødfrie dage om ugen. Vi har også en dag, hvor det er fiskedag, hvilket er fisk på flere måder fx makrelfilet, karrysild, fiskefrikadeller mv..

 

Den 1. november 2020 fik Hotherdalen ny pædagogisk leder. Det er Sisse Hansen. Hun er kommet godt fra start og har et stort ønske om at have et godt og tæt samarbejde med alle forældre. Se mere om det på hendes nyhedsbreve, som kommer ind imellem.

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag