BørneIntra v2.17

Børnehave Øst

En del af Børneområde Hårlev

Mandag den 23. oktober slår vi dørene op til børnehavens nye lokaler, som ligger i SFO'ens tidligere lokaler på Hotherskolen.

Vi har stadig samme åbningstid, det samme personale og samme leder.

 

Vi glæder os rigtig meget til at indtage de nye lokaler, som har officiel indvielse mandag den 30. oktober kl. 15.00-17.00

 

Se invitationen her

 


 

I Børnhave Øst er børnene fra 4,5 - 6 år.

Vi vil gerne kendes på at vi er projektorienteret  i kortere eller længere perioder og at vi er optaget af læringsmiljøers betydning for udvikling og fordybelse. Vi etablerede derfor nye læringsmiljøer på vores pædagogiske dag den 19. september 2015.

Vi har et tæt samarbejde husene i mellem og både børn og personale kender hinanden godt.

Vi har desuden tilvalgt økologisk madordning for alle børn i begge huse.

Opslagstavle...

 •  

  Kære alle,

  Idag er skolegrupperne gået igang. Først raketterne og bagefter Astronauterne - Sus og Louise (studerende)har begge grupper. I dag har der været intro til hvad det vil sige at være del af en skolegruppe, hvilke forventninger vi har og hvilke ting der vil være fokus på. Fokus vil som sagt ligge på det sociale men selvfølgelig leger vi lidt med bogstaver og tal. Pt læser vi Vittello og alfabetet, en kapitelbog med fokus på et nyt bogstav hver gang. Skolegruppen er hver onsdag.

   

  Mellemgruppen har været i legorummet og bygge alt mellem himmel og jord.

   

  Grøntsagsværkstedet havde Idag besøg af Nicoline HR, Naja, Magne og Valdemar - der blev snittet salat med agurk, mango, tomat og ærter med majs til vores  frokost - mums!

   

  Til eftermiddag har vi været på den store legeplads og cykle, rutsje, gynge m.m.

   

  hilsner fra Trille, Rongsted, Sommer, Ole, Gitte, Louise og Sus!

  17-01-2018