BørneIntra v2.16

Velkommen til Lærkehuset

Lærkehuset er en stor integreret 0-6 års institution med fokus på natur og udeliv. Lærkehuset har beliggenhed i Strøby Egede tæt på skoven og stranden og Solgårdsparken.

Billede

 

Huset er opdelt i 3 afdelinger, en vuggestueafdeling med 3 stuer, en børnehaveafdeling med 3 stuer og en storegruppeafdeling med 2 stuer. Derudover er der mange forskellige legerum, 2 store alrum som er inddelt i mindre legearealer,  et motorikrum, 2 kreativeværksteder , et naturværksted m.m.

 

Legepladsen er meget stor og er opdelt i 3 forskellige legepladser, en til vuggestuen og 1 til børnehaven og en fælles legeplads. Derudover er der også et trekantsområde med bakker og mulighed for løb og boldspil.

 

Der er mange forskellige legeområder bl.a. indianertelte, en totempæl, troldehytter, sørøverskib, vandbaner, mooncarbane med tankstation, legehuse og sandkasser, vippedyr, gynger, hængekøjer, forhindringsbane osv.

 

Legepladsen har et bålplads, 1 bageovn og 2 udendørsværksteder som benyttes i forbindelse med vores store naturprojekter. Vi har også 3 ladcykler som vi benytter når vi kører rundt i området med de mindste børn.

Opslagstavle...

  •  

    Da jeg ikke har telefonen på mig, når jeg er blandt børnene eller når jeg afholder møder har jeg valgt at have fast telefon tid hver dag mellem kl. 12 og 13. Hvis jeg ikke kan træffes i det tidsrum, så læg en besked og jeg vil ringe tilbage så hurtigt som muligt. Men I er naturligvis altid velkommen til at ringe uden for telefon tiden, hvis det er vigtigt

    Ellers kan I altid skrive en mail på vibekeha@stevns.dk.

    12-07-2017