BørneIntra v2.19

Velkommen til Lærkehuset

Lærkehuset er en stor integreret 0-6 års institution med fokus på natur og udeliv. Lærkehuset har beliggenhed i Strøby Egede tæt på skoven og stranden og Solgårdsparken.

Billede

 

Huset er opdelt i 3 afdelinger, en vuggestueafdeling med 3 stuer, en børnehaveafdeling med 3 stuer og en storegruppeafdeling med 2 stuer. Derudover er der mange forskellige legerum, 2 store alrum som er inddelt i mindre legearealer,  et motorikrum, 2 kreativeværksteder , et naturværksted m.m.

 

Legepladsen er meget stor og er opdelt i 3 forskellige legepladser, en til vuggestuen og 1 til børnehaven og en fælles legeplads. Derudover er der også et trekantsområde med bakker og mulighed for løb og boldspil.

 

Der er mange forskellige legeområder bl.a. indianertelte, en totempæl, troldehytter, sørøverskib, vandbaner, mooncarbane med tankstation, legehuse og sandkasser, vippedyr, gynger, hængekøjer, forhindringsbane osv.

 

Legepladsen har et bålplads, 1 bageovn og 2 udendørsværksteder som benyttes i forbindelse med vores store naturprojekter. Vi har også 3 ladcykler som vi benytter når vi kører rundt i området med de mindste børn.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Menu uge 17

   

  Mandag
  2. påskedag

  ***********************************
  Tirsdag
  Kartoffel/porre suppe m.
  ristet rugbrød
  ***********************************
  Onsdag
  Rugbrød m.

  Kyllingekødpølse
  Torskerogn
  Frugtpålæg
  Hamburgerryg
  Peberfrugt
  Agurk
  ***********************************
   Torsdag
  Rugbrød m.

  Kikærtenutella
  Vegansk pålæg
  Rejeost

  Kyllinge Nuggets
  Gulerødder
  Peberfrugt
  ***********************************
   Fredag
  Rugbrød m.

  Tunsalatsalat
  leverpostej/vegansk postej
  Champignon ost
  Oksepegepølse
  Agurker
  Ærter/ majs
   

  12-04-2019