BørneIntra v2.19

Velkommen til Lærkehuset

Lærkehuset er en stor integreret 0-6 års institution med fokus på natur og udeliv. Lærkehuset har beliggenhed i Strøby Egede tæt på skoven og stranden og Solgårdsparken.

Billede

 

Huset er opdelt i 3 afdelinger, en vuggestueafdeling med 3 stuer, en børnehaveafdeling med 3 stuer og en storegruppeafdeling med 2 stuer. Derudover er der mange forskellige legerum, 2 store alrum som er inddelt i mindre legearealer,  et motorikrum, 2 kreativeværksteder , et naturværksted m.m.

 

Legepladsen er meget stor og er opdelt i 3 forskellige legepladser, en til vuggestuen og 1 til børnehaven og en fælles legeplads. Derudover er der også et trekantsområde med bakker og mulighed for løb og boldspil.

 

Der er mange forskellige legeområder bl.a. indianertelte, en totempæl, troldehytter, sørøverskib, vandbaner, mooncarbane med tankstation, legehuse og sandkasser, vippedyr, gynger, hængekøjer, forhindringsbane osv.

 

Legepladsen har et bålplads, 1 bageovn og 2 udendørsværksteder som benyttes i forbindelse med vores store naturprojekter. Vi har også 3 ladcykler som vi benytter når vi kører rundt i området med de mindste børn.

Opslagstavle...

 •  

  MENU
  UGE 27

   

  Mandag
  Kyllinge-nuggets
  m. pastasalat
  ***********************************
  Tirsdag

  Rugbrød m.
   

  Leverpostej m. rødbeder
  Rejeost
  Frugtpålæg
  Kalkunsalami

  Gnavegrønt

  ***********************************
  Onsdag

  Græske mini frikadeller m.

  tazatiki og madbrød

  ***********************************
  Torsdag

  Rugbrød m.
   

  Æg

  Pikantost
  Fiskefrikadeller
  Hamburgerryg m. italiensksalat

   

  Gnavegrønt

  ***********************************

  Fredag

  Kulmulenuggets m.

  Bulgursalat og madbrød

  21-06-2019