BørneIntra v2.16

Velkommen til Lodbjerggård DGI leg - og bevægelsesinstitution

Lodbjerggård lægger vægt på et pædagogisk miljø med en høj faglighed og bevægelse som en ekstra dimension

Billede

Vores fokus er rettet mod strukturer der understøtter børns læring og udvikling gennem motorik, leg og planlagte aktiviteter i et organiseret læringsmiljø.

Opslagstavle...

 •  

  Vejret er godt, stemningen er høj - vi er på legepladsen.

  Solen skinnede og både brumbasser, mariehøns, svaler, ugler og solstrålerne gik på børnehavens legeplads her til formiddag. Det hele emmede af hygge og leg. Vi tog papir med udenfor og foldede pairbåde. Da temperaturen kom i vejret - fandt vi det lille kar frem og fyldte med lunt vand, så papirbåde, skibe og andet vandfast legetøj kunne søsættes. Efter noget tid udviklede legen sig fra vandpjask til børn der soppede i vandet... til børn der sad i vandet. Vandtemperaturen blev jævnligt tjekket, således at vandet ikke blev koldt at sidde i.

  Andre børn legede i skoven og ved bakken. Rutchebanen skulle forceres både ned og op ad. Gyngerne blev flittigt brugt og alle fik brændt en masse energi af.

  En super formiddag med leg og hygge for børnene. For personalet er dette en vigtigt del af vores arbejde. Vi har fokus på motorikken, hvordan hopper, kravler, løber, ruller, triller osv. barnet? Dette har stor betydning for barnets videre udvikling. 

  Kan barnet finde ud af at bruge den rette mængde muskler/kræfter til eksembelvis at få båden til at sejle eller presser farten/kræfterne vandet op over båden. Bruger barnet begge hænder osv.

  Alt dette (og mere til) har medarbejderne fokus på når vi leger fx. ude på legepladsen.

  Jeg har vedhæftet et link fra "vores børn" som er et tidsskrifte til forældre. Det kunne lige så godt være et andet link. Men dette beskriver kort og fint, hvorfor vi har så stor fokus på motorik.

  10-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Stor festdag.

  Christina S fra Svalerne i børnehave har gennem de sidste mange år læst diplom i pædagogik og social pædagogisk arbejde. I sidste uge var hun til den afsluttende eksamen og hun bestod med bravour. I mandags blev der afholdt dimissionsfest. Christina blev fejret af familie, venner og leder, som repræsentant for Lodbjerggård. Der var sæbeboblemaskine og confetti. Alle kollegaerne var med Christina i tankerne.

  Vi vil alle ønske Christina STORT TILLYKKE med den flotte præstation.

   

  28-06-2017
 •  Opslagstavleikon

  Velkommen til BørneIntra på Lodbjerggård

  BørneIntra er et lukket system for forældre og ansatte, men du kan finde forskellige oplysninger om os via de forskellige menupunkter i venstre side.

  23-05-2012