BørneIntra v2.16

Velkommen til Lodbjerggård DGI leg - og bevægelsesinstitution

Lodbjerggård lægger vægt på et pædagogisk miljø med en høj faglighed og bevægelse som en ekstra dimension

Billede

Vores fokus er rettet mod strukturer der understøtter børns læring og udvikling gennem motorik, leg og planlagte aktiviteter i et organiseret læringsmiljø.

Opslagstavle...

 •  

  Lodbjeggård børnehus på bondegårdstur

  14-09-2017
 •  

  Lodbjeggård børnehus på bondegårdstur

  14-09-2017
 •  

  Lodbjeggård børnehus på bondegårdstur

  14-09-2017
 •  

  Lodbjeggård børnehus på bondegårdstur

  14-09-2017
 •  Opslagstavleikon

  Tirsdag og onsdag har vi deltaget i et projekt "sammen om maden". Børnehavebørnene har skrællet gulerødder og ordnet agurk.

  Solstrålerne og uglerne har undersøgt forskellen på tørret kikærter og udblødte/kogte kikærter. De har duftet til spidskommen. Alt sammen en super sanselig oplevelse.

  Hver stue har fået et fad med tog lavet af peberfrugter, agurk, tomater og gulerødder.

  Alle børn har smagt falafler med broccoli, hummus med gulerod og ærtecreme samt lidt pitabrød. Mange af børnene kunne rigtig god lide maden.

  Hvis I kunne tænke jer at lave dette en dag til aftensmad, så har vi opskrifter på det hele.

   

  19-09-2017
 •  Opslagstavleikon

  Tur til Køge

  Vi startede fra Lodbjerggård og gik til bussen! Det var en fin tur hvor børnene fortalte vidt og bredt om steder de havde været! Vi stod af ved Køge station og gik gennem byen til Lovparkens legeplads! Her blev alle motorisk udfordret!vi rutchede, hoppede, drejede indtil vi blev helt sultne!

  Vi fandt madpakker frem og begyndte at spise! Så kom en lille meget sulten kat! En kunne ikke lide sin makrel mad så den gav vi katten! Den huggede maden i sig!

  Bagefter legede vi videre!

  Så var det tid til at gå imod stationen, men først gik vi hen til biblioteket for at tisse! Derefter gik vi til åen hvor vi købte en lille is og ærter! Isen blev hurtigt spist og derefter blev ærterne smidt i åen til svaneparet med de 3 små ællinger!

  Svaner må nemlig ikke få brød, så får de ondt i maven! De var meget glade for vores ærter og dykkede hovederne ned for at spise dem!

  Vi skyndte os tilbage til Køge station hvor bussen ventede!

  Det var en super god tur!

  28-07-2017
 •  Opslagstavleikon

  Velkommen til BørneIntra på Lodbjerggård

  BørneIntra er et lukket system for forældre og ansatte, men du kan finde forskellige oplysninger om os via de forskellige menupunkter i venstre side.

  25-07-2017