BørneIntra v2.17

Velkommen til Klippinge Børnecenter

Vi byder dig og din familie velkommen i Klippinge Børnecenter.

Her i Klippinge Børnecenter har vi et dejligt børneliv med både høns og kaniner i vores baghave. Vi har en skøn ny grøn legeplads med både klatretræer, rutchebaner og bålplads.

Inden for har vi rigtig god plads med lyse og venlige omgivelser. Huset er indrettet med stuer og kroge, som indbyder til både fordybelse, vilde som stille lege, grin og dans.

Vi er et mindre hus, hvor alle både børn og voksne har det godt med hinanden, hvor store og små har glæde af hinanden.

I menuen til venstre kan du læse nærmere om vores hus og hvad vi står for.

Vi modtager gerne besøg, hvis du/I skulle have lyst til at se os an.

Her finder du os  

Opslagstavle...

 •  

  Kære alle forældre
  Vi har efter mange og lange overvejelser taget den beslutning at stoppe med at have dyr i Klippinge Børnecenter. Det har vi gjort på baggrund af gentagen hærværk på vores hønsehus, og dårlig behandling af dyrene. Vi har siden Maj måned, hvor vi startede med at have høns, haft mange reparationer på hønsehuset, og efter vi har fået kaniner er hærværket kun blevet værre, plus vi har oplevet at udefra kommende større børn har behandlet dyrene dårligt, eks ved at kaste høns op i luften som var de bolde. Personalet har i weekender brugt meget tid på at indfange dyrene og reparere huset, det er timer som går fra børnene i dagtimerne.
  Vi synes det er meget ærgerligt at man ikke kan holde dyr i en daginstitution, hvor børnene kunne have mulighed for at opnå en naturlig læring i dyrevelfærd, samtidig med at omgåes dyr i deres hverdag.
  Vi har sørget for at dyrene er kommet et sted hen, hvor vi er sikre på at de får det godt.

  Vehlig hilsen Lisbeth 

  17-11-2017