BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Klippinge Børnehus

Skiftende billeder

Klippinge Børnehus er et lille hyggeligt børnehus med en vuggestue-, småbørns- og børnehavegruppe. Vi er omkranset at 3 dejlige legepladser, hvor der er mulighed for at klatre i træer, lege gemmeleg, udfordre forskellige sanser i vores sansehave, lave bålaktiviteter og meget mere.

 

I vores lille børnehus er der plads til både stille og vilde lege

Hos os prioriterer vi højt, at huset indbyder til et trygt og hyggeligt miljø for både børn og forældre. Vi har skabt plads til både de stille lege med mulighed for fordybelse, og de vilde lege med mulighed for masser af fysisk udfoldelse.

Vi er i Klippinge Børnehus meget bevidste om at en anerkendende relation skaber læring.  Vores pædagogiske praksis tager udgangspunkt i alt det som barnet kan, og de initiativer barnet tager og har succes med, hvilket gør at barnet bliver mødt med positivitet og respektfuldhed. I vores pædagogiske praksis ses det ved, at vi arbejder med børnene i små grupper, så vi derved har øje for hvad det enkelte barn er nysgerrigt på.

 

Vores fysiske læringsmiljø

I Klippinge Børnehus udvikler vi hele tiden det fysiske læringsmiljø. Børns trivsel, udvikling og læring sker også gennem leg, og derfor er det hos os meget vigtigt altid at have øje for at læringsmiljøet inspirerer og appellerer til barnets udvikling i samspil med andre.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag