BørneIntra v2.19.1

Børneområde Hårlev

...består af to huse med hver sin egenart og kultur.

Skiftende billeder

I Område Hårlev har vi tre institutioner man som forældre kan vælge imellem.

Det er Bulderbo rummer som ca. 74 børn fra 0 - 6 år, Børnehave Øst som rummer ca. 44 børn fra 2,10 - 6 år og dagplejen, som rummer 33 dagplejere fordelt placeret over hele Stevns Kommune og er for børn i alderen 0 - 2,10 år.

 

Kort fortalt, arbejder vi projektorienteret med læreplanstemaerne som omdrejningspunkt og så er vi meget optaget af pædagogiske læringsmiljøers betydning, for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. 

 

Tilbage i september 2015, tog vi vores "første spadestik" til pædagogiske læringsmiljøer

Vi er derfor i gang på tredie år og er kommet rigtig langt, hvis vi selv skal sige det..... så langt, at vi ikke bare tænker og indretter læringsmiljøer, men tænker og vil indrette i hele læringsuniverser. Det kommer I til at se meget mere til henover det næste års tid. Og I kan roligt glæde jer:-)

 

Vi har desuden forældretilvalgt økologisk madordning med certificeret Sølvspisemærke, for alle børn i begge huse. Det har vi faktisk haft de sidste 7 år. Som årene er gået er vi kommet dertil, at vi aktivt vil gøre en forskel ved at have en grøn omstilling. Det betyder i praksis, at børnene børnene spiser ved buffet, hvor de selv vælger deres mad og råkost, som medvirker til at minimere madspild. Desuden er der indført to kødfrie dage om ugen, hvilket gør det mere økonomisk at købe økologisk. 

 

Alle medarbejderne kender hinanden godt, da vi holder fælles personalemøder og passer børnene i fællesskab nogle uger om året.

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Er dit barn blevt rask nok til at komme i dagtilbud?

  Her kan du se, hvornår dit barn er rask nok til at komme i vuggestue og børnehave.
   

  Se anbefalingerne fra sundhed.dk

  16-03-2018