BørneIntra v2.19.1

Bulderbo

En del af Børneområde Hårlev

I Område Hårlev har vi børn fra 0 - 6 år.

Bulderbo har børn fra 0 - 6 år og som noget nyt kan der nu, indskrives børn i Børnehave Øst fra 2,10 år - 6 år.  

 

Vi arbejder projektorienteret  i kortere eller længere perioder og så er vi mægtig optaget af pædagogiske læringsmiljøers betydning for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. 

Tilbage i september, tog vi vores "første spadestik" til pædagogiske læringsmiljøer

Vi er derfor i gang på tredie år og er kommet rigtig langt, hvis vi selv skal sige det. Så langt, at vi ikke bare tænker og indretter læringsmiljøer, men tænker og vil indrette i hele læringsuniverser. Det kommer I til at se meget mere til henover det næste års tid. Og I kan roligt glæde jer:-)

 

Vi har desuden forældretilvalgt økologisk madordning med certificeret Sølvspisemærke, for alle børn i begge huse. Det har vi haft de sidste 7 år. Her er vi kommet dertil en mere grøn omstilling ved at børnene børnene spiser ved buffet, hvor de selv vælger deres mad og råkost. Det betyder, at vi ikke skal smide så mange madrester ud som tidligere. Vi har endvidere to kødfrie dage om ugen. 

Alle medarbejderne kender hinanden rigtig godt, da vi holder fælles personalemøder sammen og passer hinandens børn i nogle uger om året i ferier. 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Se alle de nye billeder af vores læringsmiljøer i fotoalbum

    16-06-2017