BørneIntra v2.19.1

Bulderbo

En del af Børneområde Hårlev

I Område Hårlev har vi børn fra 0 - 6 år. Bulderbo bliver der indskrevet børn fra 0 - 6 år.   

 

Vi arbejder projektorienteret  i kortere eller længere perioder og så er vi særligt optaget af inkluderende pædagogiske lærings- og legesmiljøers betydning for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. 

Tilbage i september 2015, tog vi vores "første spadestik" til indretning af de pædagogiske læringsmiljøer

Vi er derfor i gang på femte år og er efterhånden kommet rigtig langt, hvis vi selv skal sige det. Coronakrisen har dog sat vores hverdag lidt på standby, hvad angår de indendørs legemiljøer. Til gengæld er vi i fuld gang med, at udbygge og opfinde nye legemiljøer udendørs. Det er alt fra `mudderkøkkener`, balanceliner, bålaktiviteter, flere ture ud af huset, ny sandopfyldning i sandkasserne til huler med tæpper og pilehyttebygning. 

Vi har desuden forældretilvalgt økologisk madordning med certificeret Sølvspisemærke (60-90% øko), for alle børn i begge huse. Madordningen har vi haft i de sidste 7 år. Hos os vil vi gerne arbejde for en grønnere omstilling. Det gør vi bl.a. ved at undgå, at smide madrester ud og at vi har to kødfrie dage om ugen. 

 

Alle medarbejderne kender hinanden rigtig godt, da vi holder fælles personalemøder sammen med Hotherdalen og passer hinandens børn i nogle uger om året i ferier. 

 

Den 1. november 2020 fik vi ny pædagogisk leder. Det er Majken Bruun. Hun vil rigtig gerne have et tæt og godt samarbejde med alle forældre. Læs mere på hendes nyhedsbreve som kommer på intra med jævne mellemrum.

 

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Se alle de nye billeder af vores læringsmiljøer i fotoalbum

    16-06-2017