BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Område Sydstevns

Område Sydstevns omfatter følgende daginstitutioner

 • Børnecentret Erikstrup
 • Humlebien
 • Rødtjørnen
 • Rødvig Børnecenter

 

Områdeleder

Opslagstavle...

 •  

  Tanker vedrørende frugtkasser

   

  Kære Forældre

  Hver eneste dag ser vi den ene overdådige og bugnende frugtkasse efter den anden. Vi ved, at I ønsker at gøre det så godt for jeres børn som overhovedet muligt.

  Men ved I hvad: Når et barn på 3 år åbner en frugtkasse med 10 – 16 forskellige ting, så mister de overblikket og appetitten. Vi ved godt, at I tænker: Vi giver det hele med, så kan barnet vælge, hvad det har lyst til at spise i dag. Sådan fungerer det bare ikke i virkeligheden, for børnene kan ikke overskue det.

   

  Vi skal ikke blande os I, hvordan I bruger jeres ressourcer, men uspist frugtkasseindhold, som har været i børnehave en hel dag, det ender som regel i skraldespanden. Det kan vi vel godt blive enige om, er en slags madspild!

   

  Derfor vil vi gerne opfordre til, at der er maximalt 3 forskellige ting i frugtkassen. Heraf må den ene gerne være noget brød eller en bolle, for det er meningen at eftermiddagsfrugten skal være et mellemmåltid, som skal stille sulten. Vi henstiller stadig til, at I undgår kiks og kager i farvestrålende papir. Børnene bliver ikke mætte af det.

  I kan sagtens komme nogle af alle de gode ting i frugtkasserne, som I plejer. Bare ikke så mange af dem på én

  gang.

   

  Mange venlige hilsner

  Personalet i Område Sydstevns og Områdeleder Anne Grimsbo

  26-11-2019
 •  Opslagstavleikon

  Skoleindskrivning til Store Heddinge Skole

  Kære forældre til børn der fylder 6 år i 2020.

  Indskrivning til skole for de børn der fylder 6 år i 2020 starter nu, og du skal på kommunens hjemmeside – stevns.dk tilmelde dit barn i skole med dit nem-id.

  Alle børn skal indskrives i systemet nu, og så vil I som forældre i samarbejde med børnehaven, aftale hvornår jeres barn skal ”rulles ind” i skolen. Børn kan starte i skole hos os pr. 1. september, 1. januar eller 1. april.

   

  Har du problemer med den digitale indskrivning, er du meget velkommen til at kontakte skolens kontor på telefon 56 57 54 90.

  19-09-2019